Bijeenkomst VOC op 9 maart met als thema onderzeeboten

Damen Naval Shipbuilding zal een presentatie geven bij het VOCOp zaterdag 9 maart komen de veteranen om 14.00u weer bijeen in het Zwijnshoofd, Moeregrebstraat 18 Bergen op Zoom. Op deze maandelijkse bijeenkomst halen zij onder het genot van en drankje herinneringen op, wisselen ervaringen uit of praten elkaar gewoon weer gezellig bij. Daarbij zijn partners en verdere familieleden altijd welkom.

Dit keer is er ook een voordracht door een vertegenwoordiger van Damen Schelde Naval Shipbuilding. Deze vertelt over de nieuwbouwplannen van de Koninklijke Marine en de rol die Damen daarin hoopt te kunnen spelen. Ook de plannen voor de nieuw te bouwen onderzeeboten komen daarbij aan de orde.

Omdat er voor dit onderwerp een bredere belangstelling is, zijn ook de veteranen van de Brabantse Wal en die van het Korps Commandotroepen uitgenodigd. Ook andere belangstellenden zijn welkom. Om de ruimte goed in te richten is een berichtje met hoe velen u komt op info@veteranenboz.nl voor 2 maart wel gewenst.
Aan de bijeenkomst zijn geen kosten verbonden; consumpties zijn voor eigen rekening. Een kleine financiële bijdrage in het spaarvarken is altijd welkom.

Laat een reactie achter