Woensdrechte veteranendag voor eerst op vliegbasis

Vliegbasis Woensdrecht organiseert veteranendagDit jaar vindt op vrijdag 27 juni de veteranendag van de gemeente Woensdrecht voor het eerst plaats op vliegbasis Woensdrecht. Jaarlijks organiseert de gemeente Woensdrecht voor de veteranen woonachtig in de gemeente Woensdrecht een lokale veteranendag op de dag voor de landelijke veteranendag.

In aanwezigheid van de burgemeester gemeente Woensdrecht, de heer Steven Adriaansen, en de Commandant Koninklijke Militaire School Luchtmacht Vliegbasis Woensdrecht, Kolonel Johan de Jongh, zullen ruim 50 veteranen samenkomen op de vliegbasis.Op de vliegbasis zal hen een programma worden aangeboden om kennis te maken met de vliegbasis, maar uiteraard is er ook voldoende ruimte om onderling herinneringen op te halen en te herdenken.

Vliegbasis Woensdrecht tekende onlangs een intentieverklaring met de gemeente Bergen op Zoom en de gemeente Woensdrecht waarin zij aangeven elkaar te zullen ondersteunen. Met het organiseren van de lokale veteranendag op de vliegbasis onderstreept commandant Vliegbasis Woensdrecht het belang van deze intentieverklaring.

Laat een reactie achter